donderdag 10 oktober 2013

De laatste werkdag

Onze laatste werkdag was er alweer eentje vol nieuwe indrukken? Deze ochtend vertrokken we met de bus naar het gemeentehuis waar de school gelegen is. De kersverse burgemeester heette ons welkom en wenste ons nog erg veel succes met het project.
Na deze korte kennismaking bracht een andere bus ons naar een inclusieboerderij. Eerst kregen we van een imker heel wat informatie over het leven van de bijen. Toen we genoeg informatie hadden, werden we in een imkerpak gestopt en mochten we de bijtjes van dichtbij bekijken. We waren er niet gerust in, maar uiteindelijk bleek het allemaal heel goed mee te vallen. We mochten proeven van de honing die rechtstreeks uit de honingraten kwam. Heerlijk!
Ons middagmaal aten we ook op de boerderij. De producten die men ons serveerde waren ongelooflijk vers. Dat proef je!
Na de middag keerden we terug naar het hotel voor een korte pauze. We fristen ons op en trokken onze nette kleren aan voor een afscheidsdiner. Met alle partnerlanden gingen we lekker eten in een gezellig restaurant. We wisselden nog enkele cadeaus uit en namen al kussend en omhelzend afscheid.
Alweer doodop wandelden we terug naar het hotel. Gelukkig mogen we morgen een uurtje langer slapen.

Morgen is het alweer tijd om onze koffers te pakken. Daarna nemen we de trein naar de luchthaven en reizen we naar huis. En vermoedelijk zullen we wel een dutje doen op het vliegtuig, want na al de indrukken en activiteiten van deze week kunnen we dat zeker gebruiken!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten